Το Fotiseto  μόλις λάβει την ως άνω παραγγελία σας αποστέλλει αμέσως με e-mail στην ηλεκτρονική σας διεύθυνση αυτόματα αποδεικτικό παραλαβής της παραγγελίας σας.

 

«ΑΠΟΣΤΟΛΗ ΕΜΠΟΡΕΥΜΑΤΩΝ ΣΕ ΟΛΗ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ»Παράδοση στο σπίτι ή σε άλλο χώρο της επιλογής σας σε όλη την Ελλάδα από τους  αξιόπιστους συνεργάτες διανομής σε εργάσιμες ημέρες και ώρες.

 

Έξοδα Αποστολής:
Παραγγελίες > 79 € Δωρεάν
Παραγγελίες < 79 € 5 € Χερσαίοι Προορισμοί (έως 20kgr, για βάρος πάνω από 20kgr επιβαρύνεστε 1,00€/kgr με ΦΠΑ)
Παραγγελίες < 79 € 9 € Νησιωτικοί Προορισμοί (έως 20kgr, για βάρος πάνω από 20kgr επιβαρύνεστε 1,00€/kgr με ΦΠΑ)

Για δυσπρόσιτες περιοχές θα ενημερώνεστε για το ποσό χρέωσης μεταφορικών με αποστολή e-mail από το Fotiseto, (ή τηλεφωνικώς εάν πρόκειται για τηλεφωνική παραγγελία), μόλις υποβάλλεται την παραγγελία σας.

 

Έξοδα Αντικαταβολής: 2 €.

Χρόνος παράδοσης: Η γενικότερη αρχή του Fotiseto είναι ότι τα προϊόντα που βρίσκονται στην ιστοσελίδα μας είναι άμεσα παραδοτέα. Ωστόσο πρέπει να γίνει σαφές ότι ο χρόνος παράδοσης της παραγγελίας σας εξαρτάται και από τη διαθεσιμότητα των προϊόντων που υπάρχει στις αποθήκες μας. Σε περίπτωση μη επαρκούς αποθέματος θα ενημερώνεστε για την τελική ημερομηνία παράδοσης με e-mail (ή τηλεφωνικώς εάν πρόκειται για τηλεφωνική παραγγελία).

Ακόμα και μετά την παράδοση της παραγγελίας αυτή παραμένει καταγεγραμμένη στο σύστημα μας. Οποιαδήποτε στιγμή το επιθυμείτε μπορείτε να πραγματοποιήσετε είσοδο στη σελίδα και ακολουθώντας το σύνδεσμο «παραγγελίες» να δείτε όλες τις παλιότερες παραγγελίες σας καθώς και την «κατάσταση» τους.

Διαθεσιμότητα:

  • παράδοση σε 3 εργ. ημέρες
  • παράδοση σε 2-4 εβδομάδες

Χρόνος παράδοσης:

  • εντός 24 ωρών Αθήνα-Πάτρα
  • εντός 48 ωρών στην υπόλοιπη Ελλάδα
  • σε απομακρυνσμένες και δυσπρόσιτες περιοχές
  • ο χρόνος παράδοσης δύναται να διαφοροποιηθεί